Код на продукта: М024
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Бебешка възглавничка с данните на детето - за момче

Количество:


4.5 46

Създадохме красив и много оригинален подарък за новородено момченце. Тази бебешка възглавница с надпис буквално се превръща във визитна картичка на детенцето. Избягайте от стандартните подаръци за бебе и изберете нещо много по-интересно.

Предлагаме ви да изработим моделчето с класически вид на калъфката или да добавим към него красиви къдрици, за още по-кукленски и разкошен вид. Можете да си изберете и какъв да е цвята на мастилото. Възглавничката за бебе е предназначена за момче и за това ви предлагаме вариант в синьо или в зелено. Размерите й са 38Х26 см, а обявената цена е за комплект от възглавница и калъфка.

Персонализация на моделчето

Позволете ни да създадем страхотна бебешка възглавница, която да събира всички данни на детенцето. Уникализирайте моделчето в пълна степен. За тази цел трябва да попълните необходимите данни:

  • Име на детето;
  • Град;
  • Дата, месец и година на раждане;
  • Височина и килограми.

Материята на калъфката е чист памук и детето може спокойно да спи върху нея. Щампата е отпечатана върху калъфката, а тя много лесно се сваля и пере. Мастилото е напълно безвредно и няма да създаде раздразнение или дискомфорт по кожата на бебчето.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук