Код на продукта: 075
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Папионка"

Количество:


4.4 45

Чудите ли се какъв подарък да поднесете на малко момченце? Искате ли да е красив, оригинален и в същото време полезен? Този модел бебешко боди покрива всички критерии и е сладко попълнение към гардеробчето му.

Защо да подарите боди за бебе с щампа?

Има хиляди варианти на детски дрешки, но тези с забавни щампи са много по-интересни и персонални. Дизайнът на нашето предложение напомня фрак с папионка и е много подходящ за по-официални случаи. Бебешкото боди е идеален избор за подарък за рожден ден или имен ден на детенцето.

То е изработено от висококачествен памук и осигурява много голямо удобство при носене. Цветовете на щампата са ярки и ще се запазят и след многократно изпиране, ако се спазват указанията на етикета.

Закопчава се отстрани на вратлето и така става много лесно за обличане и събличане. Мастилото на печата е напълно безопасно и няма да раздразни нежната детска кожа. Това бебешко боди се предлага в размерчета за новородени и момченца до 3 годинки.

Избирайки нашето предложение на бебешко боди с щампа, то ще пристигне при вас в красива опакова и панделка. Прибавяме и свитъче с послание. Така вие ще имате напълно завършен подарък, готов да го поднесете на малкия мъж.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук