Код на продукта: 138
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момиче с името* на детето

Количество:


4.5 39

На вашето внимание е красиво бебешко боди, което можете да персонализирате с името на малката си принцеса. Това моделче е интересно и много различно от стандартните дрешки, които срещате по магазините в търговските центрове. С него ще имате страхотната възможност да разнообразите гардеробчето на детенцето си.

За какви поводи е подходящо да поръчате бебешко боди с надпис

Всеки родител е безкрайно щастлив, при появата на рожбата си на бял свят. Вълнението е огромно и още в съвсем невръстна възраст можете да облечете момиченцето си в красивото бебешко боди. Други подходящи поводи са имен ден, рожден ден, Великден и Коледа.

Доверявайки се на нас, вие ще поучите много качествена дрешка, която ще даде на детето ви удобство и голям комфорт. Материята на бебешкото боди с щампа е 100% памук, а мастилото на надписа е безопасно и безвредно. Можете да сте напълно спокойни, че артикулът няма да предизвика раздразнение или зачервяване по деликатната детска кожа.

Предлагаме голямо разнообразие от размери. Ако момиченцето ви е между 0 и 2,5 годинки, то можете да се възползвате от страхотните ни предложения. Прегледайте таблицата с размери под артикула, за да се ориентирате според възрастта и височината, кой ви е необходим.

Можете да си изберете между два варианта на бодито за бебе с щампа. Изработихме го с къс или с дълъг ръкав. Вие преценявате кое ще е най-подходящо за момиченцето според конкретния сезон.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук