Код на продукта: М004
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница *** с данните на детето

Количество:


4.4 37

Ще посещавате за първи път новородено и искате да му поднесете нещо красиво, оригинално и практично? Какво да е то? Замисляли ли сте се за бебешка възглавнички? Тя може да бъдат идеалното решение за подарък.

Защо да изберем възглавничка за бебе?

Ние ви предлагаме нещо различно и иновативно. Изцяло персонализирана възглавничка. Специално изработени за новородено бебче. Красив модел с нежни цветове. Можете да си изберете между синьо и зелено – идеалните нюанси за малко момченце.

За да създадем за вас този прекрасен подарък, ще трябва да ни предоставите информация за бебето. Ние можем да отпечатаме каквото пожелаете – дата, час и ден на раждане, килограми и сантиметри и разбира се името на детето. Сами разбирате, че вашият подарък ще се превърне в един много мил жест и изцяло индивидуална насоченост.

Комплекта се състои от калъфка и възглавничка. Щампата се печата на калъфката, която се сваля и пере в пералня. Размерите са 38х26 см. Мастилото е напълно безопасно и абсолютно безвредно за новороденото.

Можете да си изберете как точно да изглежда възглавничката за бебе – изчистена или с къдрички за още по-голям разкош. Промяната в цената е съвсем малка, почни неосезаема.

Съвсем спокойно може възглавничката да се използва по предназначение, а не само като декорация. Ярките цветове ще се запазят непроменени за дълъг период от време, при спазване на указанията на етикета.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук