Код на продукта: М001
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница за момиче с име и снимка

Количество:


4.3 33

Страхотен, различен, персонален и много оригинален подарък за момиче. Така можем да опишем този модел бебешка възглавничка с щампа. Имате страхотната възможност да подарите много красива изненада на родителите на детенцето.

Създадохме модел, който има красив дизайн на щампата. Тя е разположена централно върху калъфката на бебешката възглавница. В полето за въвеждане на информация посочете как се казва момиченцето, за да щамповаме името й.

Изберете любимата ви снимка на детето и я прикачете, когато правите поръчката си. Така ни позволявате да изработим персонален подарък, който да остане скъп спомен за цялото семейство. Бебешката възглавничка може да се използва по предназначение или като декорация в детската стая.

Има опция, която ви позволява да добавите допълнителни къдрички в нежно розово, за още по-голям разкош. Възглавничката е с размери 38х26 см. Щампата се отпечатва върху калъфката, която се сваля лесно и се пере. Тя ще съхрани наситените си цветове за дълъг период от време и независимо от броя изпирания, ако се спазват указанията за употреба.

Материята на калъфката е 100% памук, а мастилото е напълно безопасно и съвсем безвредно. Точно поради тази причина, родителите могат спокойно да оставят момиченцето си да спи върху бебешката възглавничка с щампа.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук