Код на продукта: 152
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Костюм"

Количество:


4.4 25

Представяме ви една страхотна идея за подарък на малко момченце. Бебешкото боди с щампа наподобяваща костюм е идеално решение за облекло при по-специални поводи – елегантно и в същото време много удобно.

Избирайки този подарък, със сигурност ще впечатлите семейството на малкото момченце. Бодито за бебе ще развесели сърдечно всички. То е един много мил жест, което съчетава в себе си практичен и оригинален подарък.

Винаги ще е удачно да поднесете на малко детенце боди, а нашите моделчета са подходящи за момченца от 0 до 3 годишна възраст.

За да ви улесним в избора сме подготвили таблица, където да се ориентирате за точното размерче според възрастта и височината на детенцето. Разгледайте я внимателно преди да поръчате, убедени сме, че с нейна помощ няма да сгрешите.

Материята на бодито за момченце е от 100% памук, което гарантира, че няма да предизвика никакви раздразнения и зачервявания по нежната бебешка кожа. Мастилото на щампата от своя страна е безвредно и напълно безопасно.

Цветовете ще се запазят ярки дори и след много кратно изпиране, при спазване на точните указания на етикета. Предоставяме ви възможността да изберете каква да е дължината на ръкавите на бебешкото боди, така че да се съобразите според сезона – къс и дълъг.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук