Код на продукта: М030
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавничка за кръщене с име за момче

Количество:


4.4 9

Ако на вашия син му предстои скоро кръщене, ние от Смешки на Дрешки предлагаме специални възглавнички за кръщене, с които вашето малко момченце му предстои да се потопи в тайнството на кръщението.

Възглавничката е много приятна на допир, изработена е от материали със супер качество и всичко това идва на фона на невероятно ниска цена, което прави възглавничката още по-неустоима.

Какво представлява възглавничката?

От гледна точка на размер възглавничката е съвсем мъничка. Причината е, че тя е съобразена изцяло с възрастта на детето, тоест с малко бебе до 2 години и половина. Тя е с правоъгълна форма и има две възможности - да бъде с къдрички от всички страни или да е с изчистена форма. Това води и до малка разлика в цената, като къдричките леко оскъпяват.

Щампата е специално създадена за момченце и поради тази причина е заложено на цветове като синьо и зелено. Тя представлява текст, който гласи “Честито кръщене”. Под текста има опция за добавяне на име и също така за изписване на датата на кръщенето.

До текста от ляво има изрисувано малко ангелче. То има на гърба си чифт бели крилца, а едната му ръчичка е протегната на горе. На нея е кацнало малко бяло гълъбче.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук