Код на продукта: 234
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Първата Коледа на бебе..." персонализирано Коледно боди

Количество:


4.5 46

Мислили ли сте с какво да облечете вашият малък син на неговата първа Коледа? Това е специален ден, особено за малкото същество, което за първи път ще вкуси от цветовете, светлините, уханията и уюта на този прекрасен празник. Обикновено е много трудно да се избере идеалната дреха за подобен празник, защото искаме едновременно да издокараме бебчо така, че всички да му се радват и да му бъде обаче комфортно в същото това време. Идеалното решение за този случай е персонализираното бебешко боди с надпис "Първата коледа на бебе Михаил" (името е примерно и се изписва допълнително по ваше желание).

Външен вид

Бодито е бяло на цвят с многоцветна щампа. Цветове, които преобладават, са зелено и червено. Изобразен е дядо Коледа, който носи торба с подаръци. За да получите бодито в пълния му блясък обаче, не бива да забравяте да въведете име по време на поръчката.

Размери

За да има по нещо за всеки, ние предлагаме 8 различни размера, от които да избирате. Най-малкият е за новородените деца, докато най-големият размер боди е създаден за тези малчугани, които вече са на път да се разделят с бебешките години и са на възраст от около 2 и половина.

Поддръжка

Бодито се поддържа изключително лесно. То може да се пере ежедневно с всякакви препарати. Прането и сушенето няма да го износят или да понижат качеството на материята и на цвета на щампата.

Удобство

Последно, но не и по значение е удобството. То е основната идея при създаването на това бебешко боди и се изразява в избора на кройка, по която бодито да бъде създадено, а също така и по отношение на плата, от който дрехата е създадена. Удобството се изразява и в това, че детето ще има неограничена свобода на движение.

Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук