Код на продукта: 237
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Първата Коледа и Имен ден на Христо"

Количество:


4.5 24

Ние от екипа на Смешки на Дрешки винаги подчертаваме, че предлагаме по нещо за всеки един повод, без значение какъв е той. За да ви го докаже, бихме искали да ви демонстрираме едно от нашите по-нестандартни и нетипични произведения, а именно бебешкото боди за момченце за имен ден и за Коледа едновременно. Името на бодито е Христо, а поводът наистина си заслужава. Дрехата е много оригинална като идея, тъй като подобни предложения в търговската мрежа са голяма рядкост.

Какво представлява бодито?

Това типично за момченце боди има класически дизайн и кройка. Това прави дрехата много удобна, тъй като именно класическата кройка при бебешките бодита се счита за най-успешна и за най-комфортна За да се уверите в това бихме искали да допълним и че бодито има някои екстри, които са предназначени специално за това да помогнат на родителите да се грижат по-добре за малчугана. Става дума за малък отвор в долната част на дрехата, който е създаден специално за да могат родителите да подменят по-бързо и лесно вече мръсните и неудобни пелени с чисти, на които бебчо ще се радва преди да напълни с изненади.

Високото качество и ниската цена са съвместими

Ако търсите комбинация от високо качество и достъпна цена, то може би ще го намерите на много малко места и ние сме едно от тези места. Можете да сте сигурни, че за съвсем ниска цена ще получите възможно най-високо качество, което се отнася и за добрата изработка, и за подбора на качествен плат.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук