Код на продукта: 521
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с име и снежен човек

Количество:


4.5 11

Бодито с име и щампа на снежен човек е едно от най-интересните предложение, което ние от “Смешки на Дрешки” можем да ви направим. Дрехата с най-високо качество се предлага на смайващо ниска цена, което е рядкост при използването на толкова ясно изразен индивидуален подход и особено при употребата на толкова качествени материали.

Размери

Бебешкото боди се предлага в голямо разнообразие от размери, които покриват възрастовия диапазон между 0 и 2 години и половина. Предлагат се опции както за току що родени бебета, така и за малко по-отраснали деца, на които предстои да спрат да носят пелени.

Материята

Бебешкото боди е изработено от 100% чист памук. Тази материя с най-високо качество е считана за най-доброто решение при направата на бебешки дрехи. Смята се, че малчуганите реагират най-добре при именно този тип материя, което я прави най-добрата опция за най-малките.

Щампата

Издръжливата щампа на бебешкото боди е един от начините да се измери на око качеството на този продукт. Те не се влияе от силни перилни препарати, даже и след като е използвана много време, и то на ежедневна база.

Всички знаем колко много се цапат бебетата, ето защо е от голямо значение, че дрехата не губи цветовете си, дори и след многократни изпирания в автоматична пералня.

Те носи дух и добро настроение, както на малкото създание, което ще се радва на картинките и цветовете, така и на големите, които са с него. Позволява да избегнете суетенето при избора на дреха за Коледа, което спестява много ценно време.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук