Код на продукта: 524
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Merry Christmas" с еленче

Количество:


4.8 5

Ако ви предстои да гостувате на близки и роднини за Коледа, вие твърде вероятно нямате идея как да облечете малкото си бебче по този повод. Ето защо, ние от “Смешки на Дрешки” бихме желали да ви представим едно от най-добрите решения.

Коледно бебешко боди

На вашето внимание е едно прекрасно коледно бебешко боди, което идва с надпис на английски и щампа на малко любопитно еленче с червено носле. Дрехата притежава модерен дизайн и освен това е доста устойчива, тъй като е съобразена с това, че най-малките деца не умеят да пазят дрехите си, от което възниква повишена нужда от поставяне в пералнята и третиране с мощни перилни препарати.

Използвани материали

За направата на това висококачествено бебешко боди са използвани материали от най-висок клас. Тук става дума за 100% чист памук, чийто избор не е случаен. Счита се, че памукът е материята, на която бебетата реагират най-добре, особено когато липсват оцветители и вредни бои.

Удобство

Предвид, че е създадена за носене от най-малките на възраст деца, тази дреха е направена на първо място за да създаде удобство. Кройката се възприема много добре, тъй като позволява да се постигне максимална свобода на движение.

Размери

Бебешкото боди се предлага в широко разнообразие от размери, които да отговорят на потребностите на всяко бебе. Най-малките номера са предназначени за току що родени бебета, докато най-големите са подходящи за поотраснали деца на възраст около 2 - 2,5 години.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук