Код на продукта: 517
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Весела коледа" в син надпис

Количество:


4.5 11

Ние от “Смешки на Дрешки” имаме удоволствието да ви представим едно забележително бебешко боди, което се отличава с невероятна цена, високо качество и оригинален дизайн. Изработено на коледна тематика, то ще ви спести колебанията с какво да облечете вашето бебе за празниците.

Размери

Ние ви предлагаме размери, които да покрият нуждите на вашето дете, независимо от възрастта му. Ще намерите подходящо боди за всички деца на възраст от 0 до 2 години и половина.

С цел да направим максимално удобно вашето пазаруване, с помощта на специална таблица точният размер боди е изключително лесен за поръчване. Номерацията има еквивалент и в сантиметри, което изключително ще ви улесни.

Кройка

Бебешкото боди с коледна щампа е изключително удобно и комфортно, което се дължи на добре премислената кройка. Дрехата дава свобода на движение и позволява на малкото бебе да се чувства удобно във всеки един момент.

Дрехата е удобна и за родителите, защото тя е направена така, че подмяната на пелените да е по-лесна от всякога до сега. Те се

Щампа

Щампата е много устойчива на пране и издържа на влиянието на автоматичната пералня. Тематичната картинка спестява чуденето какво да облечете на детето за празниците. Коледно настроение, от своя страна, е гарантирано и от свежите цветове.

Материя

Приятна на допир до кожата, материята, от която това боди е направено не предизвиква каквото и да било дразнение, дори и ако говорим за изключително чувствително дете. Тъй като става дума за чист памук, дрехата се възприема наистина много добре от всеки тип кожа.

размери бодита размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук