Код на продукта: 522
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Весела коледа" със снежен човек

Количество:


4.5 6

Ние от “Смешки на Дрешки” предлагаме на вашето внимание висококачествено бебешко боди с уникален дизайн, с което да дадете на своето малко съкровище спокойствие, удобство, но и оригиналност. С изработка близка до класическата, ние сме успели да комбинираме всичко най-добро на едно място, създавайки на вашия малчуган максимално голям комфорт.

Щампата

Щампата на това бебешко боди пристига с наистина уникален и оригинален дизайн. То представлява снежен човек, който е заобиколен от малки котенца, птиченца и пингвинчета, наподобяващи коледни джуджета.

Дрехата е много свежа и уникална именно благодарение на тази щампа. Едновременно с това, цветовете са много издръжливи на пране в перална машина и неподатливи на влиянието на дори и най-силните перилни препарати.

Материята

Материята на това бебешко боди е 100% чист памук. Това се смята за най-доброто решение при направата на бебешки дрехи. Тази материя не предизвиква алергични реакции, което я прави идеална, даже и при най-чувствителните малчугани.

Размери

Бебешкото боди покрива един доста широк диапазон по отношение на възрастта. То предлага размери както за най-малките и новородени бебета, така и за по-големите деца на възраст около 2 години и половина.

Размерите следват през приблизително 3 месеца, което е и периода, през който средностатистически родителите обновяват гардероба на бързо растящото бебе.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук