Код на продукта: 249
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Не ми трябва Дядо Коледа щом имам БАБА"

Количество:


4.5 52

Ако предстои голямо семейно събиране за коледните празници, то най-вероятно сте малко притеснени. И как не когато всеки гледа да се издокара максимално по възможностите си и да направи добро впечатление. Ако сте с малко бебе, то тогава грижата е още по-голяма. Освен за себе си, вие трябва да се погрижите и за своя малчуган и да можете да подберете за него нещо, което не само да бъде удобно, но и да привлича вниманието и да изглежда наистина стилно. А най-доброто решение за това е да поръчате от Смешки на Дрешки бебешко боди с надпис "Не ми трябва дядо Коледа щом си имам баба".

Как изглежда?

Дрешката е бяла на цвят и с класически дизайн. В долния край има копченца, които позволява по-бърза и лесна подмяна на пелените при необходимост. Предната страна на дрешката е украсена с щампа в различни, която е украсена със златни камбанки с червени панделки. Надписът е в зелено, а върху него сякаш се е натрупал сняг.

Устойчивост на носене и пране

Дрехата е много издръжлива на редовно пране и сушене. Тя няма да се износи, нито по отношение на мекотата на плата, нито що се отнася до яркостта а цветовете на щампата. Дрехата създадена за интензивно носене и наистина е много комфортна за бебчо. Тя ще му служи дълго или поне докато не порасне достатъчно за да се нуждае от по-голям размер дреха. Тук обаче също няма проблем, защото има 8 размера, от които можете да избирате, така че ако има нужда от по-голям размер, просто трябва да го поръчате.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук