Код на продукта: 525
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Весела Коледа" с мотив еленче

Количество:


4.4 8

Ние от “Смешки на Дрешки” имаме за вас едно специално предложение, което ще подари удобство и комфорт на вашето малко бебе. Става дума за бебешкото боди с еленче и текст “Весела Коледа”, което ще се услади като модел на всеки вкус с оригиналния си и модерен облик.

Направено от висококачествен памук

Това бебешко боди е направено от висококачествен памук, тъй като именно тази материя се счита за най-подходяща за изработката на подобен тип дрехи. Детската кожа е изключително чувствителна и реагира най-добре именно на този тип плат, тъй като той позволява на кожата да диша и да се проветрява, но без да се преохлажда прекалено.

Щампата ще издържи на всичко

Щампата на това боди реално може да издържи на всичко, в това число на поставяне в автоматична пералня неограничен брой пъти и използване на силни перилни препарати. Цветовете ще се запазят, а яркостта им ще остане непроменена.

Удобство

Една от силните страни на това бебешко боди е, че в резултат от неговата класическа кройка, вие имате възможността да подменяте пелените само с няколко бързи и елементарни движения. За целта се използват копчетата в долната част на бодито, които бързо и лесно могат да се разкопчават при нужда.

Самото дете постоянно ще се чувства комфортно, не само защото материята е приятна, но и защото самият модел позволява на малчугана да се движи свободно във всички посоки.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук