Код на продукта: 523
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Първа коледа" с име

Количество:


4.3 8

Бебешкото боди за момченца с опция за описване на име и с текст “Първа Коледа” е чудесен избор на дреха, с която да облечете своя малчуган за предстоящите зимни празници. Дрехата съчетава перфектен дизайн, оригиналност, удобство и добра цена, което днес вече се среща доста рядко.

Изработена от памук

Тази дреха за малки бебета е изработена от най-висококачествен чист памук. Това се смята за най-доброто решение при избора на материя за най-малките бебета, тъй като е платът, на който малчуганите реагират най-добре. Това е важно,. Тъй като при малките деца има повишен риск от алергични реакции.

Издръжлива на пране

Както дрехата, така и оригиналната щампа, са изключително издръжливи и устойчиви на пране. Бебешкото боди може без проблем да се пуска в пералната машина, дори и с по-силни перилни препарати, като това по никакъв начин няма да навреди на плата и неговата мекота, нито ще изтърка щампата и нейните ярки цветове.

Разнообразие от размери

Дрехата се предлага в много широко разнообразие от размери. Можете да намерите нещо подходящо както за току що родените бебета, така и за вече поотрасналите деца на възраст около 2 - 2,5 години. С цел да ви бъде по-лесно и удобно при поръчка, ние ви предлагаме възможността да изберете най-подходящия размер на базата на таблицата под самия продукт. Там информацията е изключително подробна, като всеки отделен размер е описан в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук