Код на продукта: 252
Наличност: В наличност
32.95лв.

Варианти за "COPY" И "PASTE" коледни модели бодита за близнаци

Количество:


4.5 49

С наближаването на един от най-светлите християнски празници – Коледа, започва трескавото търсене на подходящи подаръци. Изберете страхотна изненада за вашите деца, внуци, кръщелници или племенници – бебешки бодита за близнаци с надпис „COPY/PASTE".

Комплектът съдържа 2 броя бодинца с много красива щампа. Коледните мотиви допринасят в още по-голяма степен за веселото и празнично настроение. Обличайки децата с дрешките ще имате страхотната възможност да направите запомнящи се снимки и да ги прибавите в семейния албум.

Размери на бодитата за бебе

Предлагаме варианти, които са подходящи за деца между 0 и 2,5 годинки. Съветваме ви да прегледате таблицата с размери, която се намира под-артикула, особено ако сте избрали да направите подарък. Там има разделение на номерацията според възрастта и височината на децата.

Комплектът бебешки бодита за близнаци с надпис е подходящ както за момченца, така и за момиченца. Постигнахме този ефект благодарение на неутралните цветове на щампата – червено и зелено. При спазване на указанията за употреба, ще съумеете да съхраните ярките цветове непроменени за дълъг период и след многократно изпиране.

Материята на артикулите е чист памук, която дарява на децата много приятно и комфортно усещане. Бодитата за бебе с надпис се закопчават от страни на вратлето и позволяват много бързо преобличане, което е изключително важно за родителите, имащи близнаци.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук