Код на продукта: 224
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с коледен надпис "Защо ми е Дядо Коледа като си имам ЛЕЛЯ?"

Количество:


4.6 26

С наближаващата Коледа идва и трескавото търсене на подходящ подарък за малчуганите. Ето ви една страхотна идея – бебешко боди с тематична щампа. Отправете лека закачка към лелята на вашето дете. Покажете колко много цените и уважавате нейната роя в живота на малчугана.

Може ли да се промени надписа на бебешкото боди?

Отговорът е категорично "Да". Имате пълната свобода да ни посочите какво да е изписано върху дрешката. Може да заменим леля с мама, тати, баба или каквото вие пожелаете. Може да ни посочите името на човека, който искате да изненадаме. Даваме ви пълна свобода.

Подбрали сме цветове, които да са абсолютно унисекс. Бодито за бебе ще стои еднакво добре както на момченца, така и на момиченца. Яркостта им ще се запази за много дълъг период от време, ако спазвате указанията за употреба на етикета.

Използваме мастила, които се отличават с много високо качество и са напълно безвредни. Те няма да предизвикат зачервяване и дразнение по деликатната детска кожа. Материята е изцяло памук и осигурява голям комфорт на детето.

Бебешкото боди се закопчава от страни на вратлето, за да ви дадем най-голямо удобство при обличане и събличане на дрешката.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук