Код на продукта: 444
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за "Нашата Първа Коледа заедно" коледно боди

Количество:


4.7 15

Ако ви предстои посрещане на първата Коледа с бебчо, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме нещо доста интересно за вас. Предлагаме ви бебешко боди с коледна щампа, което съчетава перфектно качество и стилен дизайн. Това разбира се върви в съчетание с много атрактивна цена, която ще направи покупката още по-неустоима във всяко едно отношение.

Как изглежда бодито?

Бебешкото боди има класическа кройка и се предлага в два варианта - с къс и с дълъг ръкав. То е много удобно и комфортно, за което допринася не само кройката, но и плата. Външният вид на дрешката е много стилен, Тя е бяла, а акцентът се поставя върху щампата в зелено и червено, която с красиво изписан шрифт гласи "Нашата първа Коледа заедно".

Издръжливост

Качеството на това бебешко боди се проявява когато започнете да го перете редовно. Тогава ще забележите, че то не се свива, материята не загрубява и плата остава все така приятен на допир. Щампата от своя страна ще се запази в отлично състояние и няма да се промени ни най-малко. Можете спокойно да перете с всякакви перилни препарати, но това няма да повлияе качество.

Големина

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера. Те покриват нуждите на деца от 0 до 30 месечна възраст. Това приблизително отговаря на деца с ръст между 56 и 98 сантиметра. Много е важно да обърнете внимание на това, че до продукта предлагаме таблица с всички данни за това колко е точната дължина и ширина на продукта в сантиметри, като по този начин ще можете да си спестите евентуални грешки и поръчки на модели, които са твърде малки или твърде големи.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук