Код на продукта: 059
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Честит рожден ден бабо, много те обичаме!"

Количество:


4.5 55

Моделът, които ви представяме е идеалната възможност да изкажете едно огромно "Благодаря" на любимата баба, която обича толкова много детенцето ви и го обгрижва с огромно внимание. Рожденият й ден е повод, за който да я изненадате приятно по много оригинален начин.

Възможности за избор – опции

За да създадем дрешката според вашите изисквания, трябва да ни посочите няколко неща при поръчка. Първо изберете с какъв цвят предпочитате да отпечатаме щампата. Имате избор между син и зелен, което автоматично превръща модела в подходящ избор за малко момченце.

Следва разбира се, да ни посочите какъв да е размерът на бебешкото боди с надпис. В таблица под самия артикул сме посочили номерация, според възрастта и височината на детето. Има подходящи размери за новородени и момченца до 2,5 годинки.

Последната опция се отнася до дължината на ръкавите. Можем да изработим бодито за бебе с щампа в два варианта – с късо или с дълго ръкавче. Посочете предпочитанието си според сезона и климатичните особености. Изброените възможности за избор по никакъв начин няма да променят обявената цена на дрешката.

Материята на бебешкото боди с надпис е 100% памук и ви гарантираме, че ще осигури несравнимо удобство на детето. Наситените цветове на мастилото ще се съхранят дори и след много изпирания, при спазване на указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук