Код на продукта: 465
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди "Честит юбилей мила бабо" за момиче

Количество:


4.5 21

Наближава юбилея на вашата майка или тази на любимия ви човек и ви се иска да я изненадате с нещо, така че да получи тя вниманието и уважението, които заслужава. Това става много по-лесно със специалното предложение на Смешки на Дрешки за атрактивно юбилейно бебешко боди с пожелание за баба.

Какво представлява?

Създадено специално за момиче, бебешкото боди е в нежен снежно бял цвят, а цветната щампа на лицевата страна е в бонбонено розов нюанс. Щампата се изработва така, че да заеме основната част от бодито и гласи “Честит юбилей бабо! Обичаме те безкрайно много!”.

Под текста има розова панделка, а около текста има декоративни елементи за украса, които да придадат пълнота и завършен вид на щампата. Бодито е на разположение и в още един цвят - лилаво. Това е доста елегантна опция, тъй като лилавия цвят винаги е изключително наситен на царственост и аристократичност.

Издръжливост

Малкото боди за момиченца е много издръжливо на пране и може без проблем да се пере в пералня на различна температура, в зависимост от вашата преценка. То може да се пере многократно без материята да се захаби и без щампата да избледнее, защото е направена така, че да устои на многократно изпиране.

За кого е подходяща?

Дрешката е подходяща за деца на възраст до 2 години и половина и се предлага в широко разнообразие от размери, така че да се намери подходящ номер за всеки малчуган. Препоръчително е винаги да се закупува малко по-голям размер, тъй като децата растат наистина много бързо и в противен случай скоро дрешката би станала малка на вашето съкровище.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук