Код на продукта: 422
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди "Честит имен ден на баба и на мен"

Количество:


4.6 26

Избрали сте да кръстите вашето дете на неговата баба? Прекрасно! Вече ще празнувате двоен имен ден и точно за вас ние добавихме една прекрасна идея за подарък. С помощта на това бебешко боди с надпис "Честит имен ден на баба и на мен" ще можете да направите един подарък и към двамата ви именника.

Видове щампа

Създадохме тази дрешка специално за момченца и ви предлагаме да си изберете между два варианта на щампата. Те се различават главно по цвета на надписа. Едната възможност е да си изберете моделчето в синьо с малко и сладко мече, държащо балони. Другата възможност е щампа в зелено с весела маймунка, седнала на клонче.

Ако вашето момченце е между 0 и 2,5 годинки, то вие можете да се възползвате от прекрасното ни предложение. Номерацията е подробно представена в таблица под артикула. Прегледайте я внимателно преди поръчка.

Материята на дрешката е чист памук. Бодито за бебе се закопчава от страни на вратлето, което го превръща в много удобно и бързо за преобличане моделче. Мастилото на щампата е напълно безвредно за нежната детска кожа. То ще съхрани наситените си цветове при изпиране в пералня, ако се съблюдават точно указанията за употреба, които ще ви предостави заедно с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук