Код на продукта: 059Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит рожден ден бабо, много те обичаме!" за момиче

Количество:


4.7 39

Наближава личният празник на баба? Какво ще и подарите? Имаме страхотно предложение за вас. Съчетайте покупка на бебешко боди за момиче с мил жест към неговата баба. Без никакво съмнение появата на нов член в семейството е най-големият подарък за всички, но по-специалното отношение винаги ще бъде високо оценено.

Отдайте нужното уважение към фигурата на бабата. Щом види мъничката си внучка с това боди ще се разбере колко високо я цените и обичате едновременно. Със сигурност ще стоплите и развълнувате сърцето й, а дори можете да я разплачете от щастие. Тя го заслужава нали?

Може ли да избираме цвят на щампата на бебешкото боди?

Предвид факта, че предлагаме този артикул за момиченца, сме се погрижили и да ви дадем възможност да избирате между два цвята – розово и лилаво. Най-предпочитани нюанса за малките принцеси.

Преценете добре през кой сезон ще се използва най-много бебешкото боди и изберете с каква дължина да е ръкава му. Отново са на лице две възможности – дълъг и къс. Много лесно ще се ориентирате за размера според възрастта на момиченцето. Можете да погледнете и нашата таблица, поместена по-долу.

Материята на бодито е 100% памук. Закопчаването на бебешкото боди е стандартно и осигурява пълен комфорт на детето. Цветовете на щампата ще се запазят непокътнати дори и след множество изпирания.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук