Код на продукта: 219
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди 219 с надпис "Ако мама каже НЕ питам баба" кола и лодка

Количество:


4.6 28

На вашето внимание е още един интересен модел боди за бебе. Забавният надпис ще предизвика голямо внимание и ще зарадва искрено всеки, който го прочее и най-вече семейството на момченцето.

Защо да поръчаме бебешко боди с щама?

Омръзнало ли ви е да се чудите какъв подарък да поднесете на малко детенце? Искате ли да е забавен, оригинален и в същото време полезен? За да покрием изискванията ви, ние създадохме това чудесно моделче боди за бебе със страхотен дизайн подходящи за момченца.

Всяка баба глези своя внук. Обсипва го с грижи и любов и му разрешава да прави много повече неща от неговата майка. С този забавен надпис, можете да изкажете колко много й благодарите и колко много я обичате.

Поднесете интересната изненада в специален ден за бабата – рожден ден, имен ден или друг повод. Ще предизвикате огромна радост и коктейл от искрени усмивки у цялото семейство.

Бебешкото боди е подходящо за новородени и по-пораснали деца. Предлага се с къс или с дълъг ръкав според вашите предпочитания. Ярките цветове на щампата са издръжливи и дълготрайни.

Материята на бодито за бебе с надпис е 100% памук и се закопчава отстрани на вратлето, за да е максимално удобно за обличане и събличане.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук