Код на продукта: 423
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит имен ден и на баба и на мен" в розово

Количество:


4.4 19

Ако сте кръстили дъщеря си на нейната баба, то за имения и ден вече ще ви е нужен двоен подарък. Ние създадохме перфектното предложение за този случай. Бебешко боди с надпис "Честит имен ден и на баба и на мен". Можете да го имате на съвсем ниска цена, а в замяна ще получите качествена дрешка за детето си и мил жест за празника на неговата баба.

Развълнувайте още повече гордата баба и облечете внучето й в празничното облекло. Изработваме модели за новородени и деца до 2,5 годинки. Подробно разделение на номерацията ще намерите в таблица под артикула според височината и навършените месеци на момиченцето ви.

Дължина на ръкавите

Трябва да съобразите сезона през който се пада имения ден с дължината на ръкавите на моделчето. Ние ви предлагаме бодито за бебе с щампа с къс ръкав за топлите дни или с дълъг за студените. Изборът ви няма да промени обявената цена на дрешката.

Материята на това бебешко боди с надпис е 100% памук. Текстилът е мек и нежно обгръща деликатната кожа на детето. Мастилото на принта е безвредно и няма да загуби ярките си цветове дори и след множество изпирания.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук