Код на продукта: 186Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за юбилей на баба и снимка по избор на клиента

Количество:


4.5 44

Баба има юбилей? Какво ще кажете да и поднесете малко по-нестандартна изненада? Създадохме модел бебешко боди с подходящ надпис за празника и добавяне на снимка. Радостта ще е голяма, жестът ви ще трогне любимата баба дори до сълзи. Подарете й това щастие.

Опции на дизайна

Вие имате абсолютен контрол върху дизайна на бебешкото боди с надпис и снимка. Изберете най-хубавата снимка на баба и внуче и ни я предоставете, за да я щамповаме. Така заедно ще създадем невероятно персонален подарък – прекрасен спомен. Предлагаме различни варианти за цвета на текста – тъмно и светло розово, тъмно лилаво, червено, черно, циклама. Посочете вашето предпочитание и ние ще се съобразим изцяло с вас.

Предвидили сме, че различните сезони изискват и различно облекло. Поради тази причина ви предлагаме да изработим бодито с къс или с дълъг ръкав, според това през кой период през годината се пада юбилея на баба.

Размерите на бебешкото боди с щампа можете да прегледате подробно в изготвената таблица под артикула. Там има много ясно разграничение на номерацията според възрастта и височината на детето.

Използваме материя от 100% памук и мастило от много висок клас. Така ви гарантираме, че бодито за бебе с надпис ще осигури невероятен комфорт на момиченцето ви. Наситените цветове на щампата ще се съхранят, ако се спазват указанията за употреба, които ще ви предоставим.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук