Код на продукта: 007
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Аз обичам Баба ***

Количество:


4.4 45

Бабата на вашето малко съкровище има празник и искате да и поднесете специална изненада? Какво ще кажете за това сладко бебешко боди? Когато тя види внука или внучката си, облечена с него със сигурност ще се разтопи от нежност.

Щампата по достатъчно красноречив начин израз вашата любов, признателност и уважение към нея. Бодито за бебе може да е прекрасно допълнение към подаръка ви, а в същото време то е и едно много полезно допълнение към гардероба на детето ви.

За каква възраст е подходящо бебешкото боди?

Предлагаме ви размери, които да отговарят на бебчета и деца до 3 години. Този дизайн е унисекс, благодарение на неутралните цветове, които сме подбрали. В таблицата по-долу ще намерите точно кой размер ви е нужен, съобразен с възрастта и височината на детето ви.

Нашето бебешко боди с надпис е изработено от 100% памук. Ние отлично знаем, че този материал е най-удачен за нежната кожа на бебетата и им осигурява невероятен комфорт. Моделът се закопчава с копче на вратлето, за да е по-удобно за обличане и събличане.

Мастилата са напълно безопасни и безвредни. Те се отличават с голяма издръжливост на печата. Цветовете се запазват ярки дори и при многократно изпиране. Убедени сме, че ако поръчате бебешко боди с щампа от нас, ще останете очаровани от избора си.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук