Код на продукта: 424
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за "Честит имен ден на баба и на мен" за момиче

Количество:


4.5 21

Искате ли да облечете дъщеря си с красива и оригинална дрешка, която да честити двойния празник в семейството ви? Ако сте избрали да кръстите момиченцето си на неговата баба, то несъмнено трябва да подготвите два подаръка и бебешки бодита за новородени с надпис "Честит имен ден на баба и на мен" е идеално за тази цел.

Дрешката е подходяща за всеки ден от годината, защото ние ви предлагаме да си изберете с каква дължина на ръкавите да я изработим – къси или дълги. Каквото и да посочите при поръчка, обявената цената няма да се промени.

Изработваме бебешкото боди с надпис в 8 различни размера. Ще откриете подходящо предложение за новородено или момиченце до 2,5 годинки в таблица, която прилагаме за да ви улесним. В нея номерацията е разделена според навършените месеци и височината на детето.

Материя и качество

Текстилът на дрешката е мек, изработен от 100% памук. Кройката позволява пълна свобода на движение на детето. Красивото бебешко боди с надпис се облича и съблича съвсем лесно у бързо. Мастилото на щампата е безвредно и издръжливо на множество изпирания. Наситените му цветове ще се съхранят за дълъг период от време, при спазване на изискванията за употреба, които ще ви предоставим.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук