Код на продукта: 496
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Дъщеря на Крал" със златна корона

Количество:


4.6 5

Ако имате нужда от бебешко боди за своето малко момиченце, можете да намерите точно това, което търсите при нас, в магазина на Смешки на Дрешки. Всичко при нас е с най-високо качество и това наше предложение не прави изключение. Бихме искали да ви представим боди в 8 различни размера, което е специално създадено за малко момиченце.

Дрешката е бяла на цвят и се отличава основно благодарение на своята щампа, която идва със забавен надпис, гласящ “Дъщеря на крал”. Освен за да погалите собственото си его, с тази дрешка ще покажете колко специална е вашата дъщеричка и колко незаменима е тя във вашето сърце.

Щампата е изработена в два цвята. С черни букви и красив шрифт е изписан текста, а със златисто е изрисувана короната, която е тук именно за  да създаде усещане за царственост и аристократизъм. Короната е разположена в най-горния край на щампата и е, така да се каже, основният елемент на цялата картинка.

За бодито

Това бебешко боди е изработено от материя с високо качество, а именно чист памук. Това е плат, който определено има доста големи достойнства. Най-малкото, чистият памук е сред материите за изработка на дрехи, към които бебешката кожа проявява най-голяма търпимост.

Дрехата е снабдена с малко копче в долния край, Неговото предназначение е да се позволи по-лесно и бързо подменяне на пелени, без да се налага детето да се преоблича. 

Размери

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера. Най-малкият е специално създаден за новородени бебенца с ръст от около 56 сантиметра, а най-големият е предназнчен за по-големи деца на възраст от около 30 месеца, което е две години и половина. За да поръчате правилния размер, ние ви препоръчваме да разгледате таблицата до продукта преди поръчка. Там ще можете да видите по-подробна информация за дължината и ширината на дрешката.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук