Код на продукта: 006
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Аз обичам тати*** Боди с надпис

Количество:


4.5 30

Ако желаете да изненадате приятно своя съпруг, то ние ви предлагаме това страхотно моделче бебешко боди с надпис. Чрез него ще отправите жест, изразяващ огромната ви любов, грижа и внимание. Вашият татко го заслужава, нали?

Бодито за бебе с надпис, гарантирано ще развесели мъжът ви. Може да му поднесете изненадата за някой негов празник, а ако е без повод тя ще е още по-хубава и мила. Малките жестове са онова, което поддържат огъня, а този точно такъв.

Бодито за бебе се предлага с къс и дълъг ръкав, за да може да изберете най-подходящия вариант за всеки сезон. Моделът е предназначен за деца от 0 до 3 годинки. За да се ориентирате по-добре ви предоставяме таблица с размери, където е посочена възрастта и височината на детето.

От какво са изработени бебешките бодита?

Материята е чист памук, защото ние отлично знаем, че точно тя е най-подходящият избор за бебешки дрешки. Убедени сме, че дори и децата с най-чувствителна кожа ще изпитват пълен комфорт.

Мастилото на надписа е безвредно и напълно безопасно за децата. Цветовете му ще се запазят ярки, дори и при многократно изпиране. За целта е необходимо да спазвате указанията на етикета.

Избирайки бебешко боди с надпис от нас, ще останете много доволни от качеството и изпълнението на дрешката и ще предизвикате прекрасни емоции у мъжа си.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук