Код на продукта: 510
Наличност: В наличност
45.95лв.

Варианти за Баща и дъщеря - приятели за цял живот

Количество:


4.6 23

Ако искате да изненадате своя любим и малката си дъщеричка или пък просто искате да направите един емоционален подарък на свои семейни приятели, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно невероятно предложение. Само при нас можете да откриете комплекта за баща и дъщеря, който пристига със забавен и емоционален надпис.

Тениската

Тениската за татко има класическа кройка и е подходяща както за носене в комфортната обстановка на вашия дом, така и навън, независимо дали докато сте на разходка, докато спортувате или се забавлявате с приятели.

Тениската се предлага във вариант с къс и дълъг ръкав и е изработена от 100% чист памук. Има и опция да се поръча и вариант с 5% еластан, което прави дрехата още по-приятна на допир при носене.

Тениската е бяла на цвят, а на лицевата ѝ страна е изписан текст, който гласи “Баща и дъщеря - приятели за цял живот”. Дрехата е щампована по специална технология, която позволява да не се губи яркостта на щампата и да не пада цвета.

Бодито

Бебешкото боди от комплекта е специално създадено за момиченце. То е бяло, но декорирани с изключително нежни бонбонени цветове. На него са изрисувани две ръце, които приятелски удрят една в друго юмрук, което може да се изрази като знак за екипност. Под и над текста е изписана фразата “Баща и дъщеря - приятели за цял живот”.

Бодито се предлага в 8 различни размера, тъй като дрехата реално е предназначена за деца, които растат изключително бързо и които се нуждаят от нов размер дреха на всеки няколко месеца.

Дрехата има класическа кройка, която позволява на бебето да се чувства комфортно в дрехата и да усеща мекотата на плата. Важна е и свободата на движение, тъй като бебето реално постоянно изпитва нужда да маха с крачета и да мърда в различни посоки.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук