Код на продукта: 142
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Ако мислиш, че съм СЛАДКА..."

Количество:


4.4 52

Позволете ни да изработим това забавно, различно и оригинално бебешко боди за вашата малка принцеса. Надписът му ще предизвика много усмивки и радост сред всички роднини и приятели, но най-вече тати ще се трогне от милия ви жест.

Защо да имате боди за бебе с надпис "Ако мислиш, че съм сладка, трябва да видиш тати"

От една страна ще разнообразите по страхотен начин дрешките на малката си принцеса, а от друга ще подарите страхотна изненада на мъжа си. Какво по хубаво от това да зарадвате най-любимите си хора едновременно?

Бебешкото боди с надпис е с размери подходящи за новородени момиченца и малко по-пораснали до 2,5 годинки. Прилагаме таблица под артикула, за да прецените най-точно кой размер ще ви е необходим. Можете да се ориентирате според възрастта и височината на детето.

Материята на дрешката е чист, висококачествен памук. Закопчаването е много лесно и удобно за родителите – от страни на вратлето. Благодарение на това, бодито се преоблича съвсем лесно и бързо. Използвани са мастила на печата с доказани качества и издръжливост на пране в пералня.

Ярките цветове няма да се променя, ако се спазват точно указанията за употреба, които предоставяме с дрешката. В същото време семейството може да е напълно спокойно, че бебешкото боди с надпис няма да предизвика зачервяване или алергии по детската кожа, защото мастилата ни са напълно безвредни и безопасни.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук