Код на продукта: 116Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Днес моят тати има рожден ден"

Количество:


4.7 28

Забавно бебешко боди с надпис "Днес моят тати има рожден ден" е поредното ни предложение, което сме създали специално за личния празник на тати. То е интересен модел, с който да поздравите любимия си мъж по нестандартен начин и в същото време да прибавите щура и красива нова дрешка към гардеробчето на малкото ви момиченце.

Нашето предложение ще ви изуми с качеството си и перфектната изработка, която се е съсредоточила във всеки дребен детайл. Дизайнът на моделчето достатъчно ясно показва колко много се стараем да преизпълним очакванията ви. Надписът в красив шрифт и детайлите от щампата са е нежно розов или лилав цвят, изключително подходящи за малки госпожички.

Материята на бодито за бебе е 100% памук. Тя дава много приятно усещане при допир с кожата и няма да предизвика зачервяване или алергии. Използваме само най-качествените мастила за печата, които са напълно безопасни и безвредни.

Ярките и наситени цветове на щампата ще запазят своята красота непроменена, дори и след многобройни изпирания в пералня. За целта трябва да спазвате точно указанията, които ще ви предостави със самия артикул.

Размерите на бебешкото боди отговарят за момиченца от 0 до 2,5 годинки. В табличка под моделчето можете да прегледате внимателно разделението на номерацията според възрастта и височината на детето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук