Код на продукта: 054Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Гордостта на мама и тате" за момиче

Количество:


4.5 46

Имате нов член в семейството? Една малка, прекрасна дъщеричка, за която искате да подберете най-деликатните и красиви дрешки. Започнете от самото начало, а именно с бебешкото боди.

Ние ви предоставяме интересен модел с много ясно послание. Вие несъмнено сте горди родители, но вече е дошло времето да го покажете и пред света. Точно поради тази причина ви предлагаме бебешко боди с надпис „Гордостта на мама и тате“.

Има ли избор за цвят на щампата?

Отговорът е Да. Разбира се, че ще ви дадем тази възможност. Предвид факт, че бодито е предназначено за малка принцеса вариантите са – червено, светло, тъмно лилаво и розово. Изберете любимият си цвят и поръчайте това забавно боди за момиче.

Вариациите в избора не спират само до цвета на щампата. Предлагаме модела в още два варианта – с къс и дълъг ръкав. Имате възможността да съобразите покупката си според сезона и нуждите на детенцето.

За да се ориентирате за точния размер ви предлагаме преди да поръчате, да разгледате внимателно нашата таблица. В нея освен сантиметри, ще намерите и възраст, която ще е още по-добър ориентир за вас.

В случай, че избирате подарък и сте се спрели на това бебешко боди, ние ще ви зарадваме допълнително. Опаковаме го в прекрасна подаръчна опаковка и прибавяме свитък с интересно послание. Така вие ще получите един напълно готов за поднасяне оригинален подарък.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук