Код на продукта: 054
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Гордостта на мама и тате" за момче

Количество:


4.4 39

Всяка майка и татко изпитват огромна гордост заради своето дете още от невръстната му възраст. Бебешко боди с този надпис по безспорен начин засвидетелства пред света чувствата им и е едно много приятно допълнение към дрешките на малкото момченце.

Обличайки детето си с това боди със сигурност ще привлечете много внимание към рожбата си и ще предизвикате приятни емоции в околните. То ще се превърне в много сладка закачка, която напълно отива на вашето малко съкровище.

Какви са цветовете на щампата?

Подбрали се цветовете специално в нежни и приятни тонове. Можете да си изберете от два нюанса, напълно съответстващи за момченце – синьо и зелено.

Другата възможност за избор е по отношение на дължината на ръкавите. Съобразете се със сезона и ни посочете вашите предпочитания – дълъг или къс ръкав.

Бебешкото боди е с много приятна и мека материя – 100% памук. Избрали сме нея, защото знаем, че тя е най-подходяща за деликатната детска кожа. Гарантираме ви, че мастилото на надписа е напълно безвредно и безопасно. То няма да предизвика нежелана реакция – раздразнение или обрив по кожата на момченцето ви.

Цвета на щампата е много издръжлив и се запазва дори и след многократно изпиране. Можете да сте сигурни ще се радвате на бебешкото боди за момченце дълго време в същия вид на първото му обличане.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук