Код на продукта: 021
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "50% мама 50% тате = 100% сладка"

Количество:


4.5 33

Сладко, щуро и много забавно предложение е на вашето внимание. Бебешко боди с надпис "50% мама 50% тате = 100% сладка" за момиченце ще внесе много цвят и разнообразие сред гардеробчето на малкото ви детенце. С една покупка ще направите подарък на дъщеричката си и на нейният баща.

Защо да изберем боди за бебе с надпис "50% мама 50% тате = 100% сладка“

Закачливият надпис ще направи таткото много щастлив и приятно изненадан. Можете да го изненадате на всеки негов повод, даже и без да има такъв. Поднесете му страхотен жест а внимание за рожден ден, имен ден, Коледа, Великден, юбилей и други.

Изработихме артикула от качествен текстил – 100% памук. Мастилото му е от висок клас и напълно безвредно за детето. Тази комбинация ви гарантира, че няма да се появят нежелани реакции като зачервяване или алергии. Закопчава се странично на вратлето, което го прави много удобно и най-вече бързо за преобличане по всяко време.

Бебешкото боди е с размери подходящи за новородени и малко по-големи момиченца. Изработихме таблица с размери, по която да изберете необходимия ви, без никаква възможност за грешки. Това е така, защото има ясно разграничение по възраст и височина на детето.

Предлагаме ви и да ни посочите каква да е дължината на ръкавите. Бебешкото боди с надпис се предлага във вариант с къс или с дълъг ръкав. Изберете според сезона и нуждите на момиченцето си.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук