Код на продукта: 024
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Тате знае много, но мама знае всичко" боди

Количество:


4.5 35

Всеизвестен факт е, че през първите години от живота на едно дете, майката е водещата фигура в живота му. Тя знае и може всичко и това не се подлага под никакво съмнение. Точно поради тази причина ние създадохме този модел бебешко боди.

Забавният надпис е своеобразен израз на признание към майката, към нейните усилия и всеотдайност. Тя заслужава много повече и с покупката на това боди за бебе ще поставите едно добро начало.

За момиче или за момче?

Бебешкото боди е унисекс, благодарение на неутралните цветове, с които е изработено. Материята му е 100% памук и не предизвиква раздразнение и дискомфорт. Изключително удобно се облича и съблича. Цвета на надписа ще се запази, дори и след многократно изпиране, ако спазвате указанията на самия етикет.

С този модел можете да направите подарък на детенце на възраст от 0 до 3 годинки. Ако не сте сигурни за размера, можете да прегледате таблицата, поместена по-долу. Бъдете различни и излезте от стереотипа за стандартни бебешки дрешки.

Бодито ще предизвика много искрени усмивки на всички близки и приятели на най-малкия член на семейството. Не ги лишавайте от тях. Ние ще се погрижим да получите бебешкото боди в абсолютно завършен вид на подарък с едно малко допълнение – свитък с интересно послание като финален щрих.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук