Код на продукта: 049
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Може да съм малка но въртя МАМА и ТАТЕ на малкия си пръст"

Количество:


4.6 37

Интересно, закачливо, красиво и различно бебешко боди с надпис "Може да съм малка, но въртя МАМА и ТАТЕ на малкия си пръст". Всичко се върти около най-малките членове на семейството. Принцесата на мама и тате е най-важна и е център на вселената им.

Предлагаме ви да подарите на малкото момиченце бебешко боди с надпис, с което да отправите лека закачка към родителите му. Развеселете ги и с нашето предложение. Създадохме модела с много старание и резултатът е категоричен – перфектно изпълнение с оригинално послание.

Какви размери предлагаме?

Можете да намерите размерите подробно описани в табличка под артикула. На ваше разположение е изборът между номерация, подходяща за новородени момиченца и за малко по-пораснали принцеси.

Цветовете на щампата могат да са в розово, циклама, червено или лилаво. Перфектни нюанси за малки госпожички. Предоставяме ви и опция, с която да посочите каква да е дължината на ръкавите на бебешкото боди. Изработваме модела с къси или с дълги ръкави.

Материята на бебешкото боди със забавен надпис е 100% памук. За да гарантираме качеството и дълготрайността на печата, залагаме на мастило от висок клас. То ще съхрани ярките си цветове, ако се спазват точно указанията за употреба, които ще ви предоставим с артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук