Код на продукта: 495
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Дъщеря на Крал и Кралица" със златна корона

Количество:


4.9 7

Ако ваше приятелско семейство има малка дъщеричка, с която много да се гордее, бихте могли да направите малък жест и да ги изненадате с един подарък от Смешки на Дрешки. Представяме на вашето внимание една прекрасна тениска за малко момиче, която е украсена с щампа, подчертаваща това колко е специално малкото момиченце.

Дъщеря на крал и кралица

Тениската е с щампа, която гласи “Дъщеря на крал и кралица”. Текстът е изписан с големи и ясно отличими черни букви и над него ще видите голяма корона със златен цвят.

Щампата се изработва не само по начин, който позволява да се забележи вашето момиченце много по-бързо и да стане с лекота център на внимание, но и със сигурност може да се каже, че е изключително устойчива.

Независимо на каква температура обичате да перете своите дрехи и тези на децата си и независимо дали обичате да ползвате силни перилни препарати, щампата ще се запази в отлично състояние.

Удобна и надеждна

Тениската е изключително удобна като дреха, тъй като е изработена от специална материя с много високо качество. Става дума за 100% чист памук, който може да се ползва ори и за изработка на дрехи за хора с повишена чувствителност и страдащи от различни типове алергии. Памукът позволява на кожата да диша. Той я поддържа свежа, чиста и не позволява да се стигне до спарване.

Размери

Дрешката се предлага в голямо разнообразие от размери. На практика всяко момиче на възраст от 1 до 6 годинки може да намери дрешка като за себе си. За да не допускате грешки при поръчка, бихте могли да разгледате по-подробно в таблицата до продукта и така ще знаете какво точно да поръчате. На практика, всяка отделен размер е описан детайлно и подробно в сантиметри както по отношение на дължина, така и на ширина.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук