Код на продукта: Г096
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детска тениска " Изяж Георги, спаси овца"

Количество:


4.6 5

Когато обмисляте подарък за своя малчуган или за детето на своя близка приятелка, добре е да отчетете това, че е хубаво подаръкът все пак да влиза в употреба, а не да бъде поредната непотребна вещ, от която на практика никой да не се нуждае. За тази цел, ние от Смешки на Дрешки имаме специално предложение.

Малък жест от татко

Тениската с надпис “Имам най-прекрасната майка на света” можете да подарите на сина или на дъщеря си ако искате да зарадвате тяхната майка. Коя жена не би се трогнала от подобен жест от страна н а своя съпруг и баща на децата си?

За всякакви възрасти

Тази тениска се предлага във всякакви размери. Най-малките притежатели на удобната блузка могат да бъдат на около 1 годинка, а най-големите, за които може да се намери подходящ номер са средно на около 6 години.

С къс или с дълъг ръкав

Тениската се предлага в два варианта - с къс и с дълъг ръкав. Съответно късият ръкав е малко по-подходящ за лятото, докато дългият ръкав, макар и от същата материя, предполага повече насоченост към началото и края на летния сезон.

Високо качество и комфорт

Тази тениска е с много високо качество и всеки ще се увери в това още при първия контакт с дрехата. Тя е изработена от памук, което е сред най-добрите възможни решения въобще. Освен това, дрехата е много лесна за пране.

Достатъчно е просто да я поставите в пералната машина, да изберете програма по своя преценка, да сложите някакъв перилен препарат и да се доверите от там нататък на качеството.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук