Код на продукта: 479
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска с шевици Яка

Количество:


4.5 28

Ако сте поканени на гости на ваши приятели, които имат малък син на възраст между 1 и 12 години, може би искате да ги изненадате с малък подарък за момченцето им. Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви улесним с едно уникално и наистина оригинално решение.

Тениската с щампа с фолклорни мотиви е доста ексцентрична и ще се хареса на родителите, особено ако като хора са по-големи патриоти. Какво по-патриотично от това да се носи дреха, отразяваща българския бит и култура.

Какво представлява тениската?

Тениската има класическа кройка и е идеална за спорт и за ежедневно носене. Тя е изработена с основната цел да бъде удобна, защото децата са много активни и постоянно се стремят да са в движение и да играят.

Тениската е леко широка, с къси или с дълги ръкави, по ваш избор. Материята е много лека и позволява на кожата да диша. Дрехата е изработена от памук и може да съдържа и съвсем малко количество еластан, което би я направило много по-удобна и добре изглеждаща.

Тениската е бяла на цвят, а на лицевата ѝ страна има уникална по рода си щампа. Тя представлява фолклорна шевица в червен и черен цвят. Това е основният акцент на тази тениска и я прави доста уникална по рода си.

Как да се грижим за тениската?

Тази тениска не изисква никаква по-специална грижа. Тя може без проблем да се пусне с други дрехи в пералнята, като изборът на прах за пране си е изцяло ваш и не бива да ви притеснява по никакъв начин.

Материята е издръжлива, като същото може да се каже и относно щампата. Тя обещава да се запази в безупречно състояние, без значение от интензитета на ползване и носене.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук