Код на продукта: Г066
Наличност: В наличност
43.95лв.

Варианти за Сет за майка и дъщеря с венец и цветя

Количество:


4.5 27

Ако обичате да бъдете в тон с облеклото на малката си дъщеричка, ние от Смешки на Дрешки имаме удоволствието да ви представим един сет за майка и дъщеря. Комплектът предлага две блузки - елегантна дамска тениска и напълно идентична на нея детска тениска с класическа кройка.

Двете дрешки имат снежно бял цвят и пъстри, свежи щампи на лицевата страна. Съответно, тениската на мама гласи “Най-прекрасната майка на света”, а тениската за дъщерята е с текст “Имам най-прекрасната майка на света”.

Размери

Детската тениска е с размери, които съответстват на деца до три годишна възраст. Освен тях има на разположение и бебешко боди, което съответства на деца от 0 до 30 месечна възраст или до около 2 години и половина.

Дамската тениска съответно може да бъде ваша в 4 различни размера – S, M, L и XL. Това означава, че всяка дама може да намери нещо подходящо за себе си, независимо дали става дума за жена с по-висок или нисък ръст и независимо дали е по-слаба или с по-закръглено телосложение.

Поддържане

Сетът за майка и дъщеря се поддържа изключително лесно. Ако например го поставите в автоматичната пералня, то единственото изискване е да го пазите от много ярки дрехи, тъй като те могат да си пуснат боята и така да оцветят вашия сет в даден нежелан цвят.

Иначе имате свободата да избирате различна температура и да не се съобразявате твърде много с избора на перилен препарат, с който да изперете дрехите от комплекта

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук