Код на продукта: 546
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска "Пътешествие из града"

Количество:


4.6 12

Ако до сега не сте пазарували от нашия магазин, ние от “Смешки на Дрешки” мислим, че това е точния момент да го направите. На вашето внимание е детска тениска с много високо качество и на страхотна цена, която несъмнено ще ви позволи да изненадате нейния притежател.

Всички ние знаем, че децата не правят компромис с качеството. Ето защо тази дреха позволява достигането на максимален комфорт. Тя може да се носи по различни поводи, включително с цел спорт, дълги разходки, но също така и за стоене у дома.

За кого е подходяща

Детската тениска “Пътешествие из града” е чудесен избор за всеки, който има вкус и желае да се облече с нещо по-оригинално. Тя предлага номерация, която покрива възрастовия диапазон от 2 години до 12 - 13 години и почти юношеска възраст. Тениската е удачен избор ако желаете да изненадате някое хлапе, което обича движението, игрите и динамичния начин на живот, но търси удобство и в същото време иска да се облича с вкус.

Повече от удобство

Тази детска тениска предлага изключително високо ниво на комфорт. Тя е наистина приятна на допир и това се дължи на факта, че е изработена от най-висококачествен памук. Тениската е допълнена от 5% еластан, което означава, че дрехата ще се усеща така, сякаш е специално създадена за своя притежател.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук