Код на продукта: 538
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска "Космически Приключения"

Количество:


4.4 10

Ние от “Смешки на Дрешки” искаме да ви представим една страхотна тениска, която позволява да облечете детето си по подходящ за всеки повод начин. Независимо дали за игра с приятели, за разходка в парка с вас или просто за почивка у дома, тази тениска е подходяща за всеки един случай, особено ако се изисква повече динамика и движение.

Кройка

Кройката на тази оригинална детска тениска е изработена така, че да предлага максимален комфорт при ежедневните дейности. Както знаем, децата са много активни и е трудно да се застоят на едно място. Ето защо, за тях е изключително важно да носят нещо, което да им предлага удобство във всеки един момент.

Материя

Материята на тази тениска е памук, но с нисък процент съдържание на еластан. Това е с цел да се постигне по-голямо удобство и усещане, че дрехата е изработена специално за вашето хлапе.

Щампа

Щампата е изработена в най-различни цветове, предлагайки пъстрота и свежест. Тя носи приятно усещане за добро настроение и за хубавите неща, които предстои да се случат в бъдеще. Уникална е като изработка, а по отношение на качеството е изключителна. Тя може да устои на най-силните перилни препарати, тъй като е изработена по специална съвременна технология и с много високо качество.

Размери

Тениската се предлага на разположение в различни размери, които покриват възрастовия диапазон от 2 до 12 години, макар че границите могат да варират според ръста на децата. За да изберете точен размер, ние ви предлагаме възможността и да избирате дрехата не по номерация, а по сантиметри.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук