Код на продукта: 542
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска "Подводно Царство"

Количество:


4.4 5

Комфортната детска тениска с щампа “Подводно царство” е едно от нашите най-търсени предложения. Ние от “Смешки на Дрешки” винаги сме предлагали отличителен дизайн и стил, като това не е изключение от правилото. Късият ръкав и лека материя са подходящи за носене през горещите летни месеци от годината, но също така и за носене у дома през всички сезони.

Уникална щампа

Щампата “Подводно царство” е изработена в уникален и оригинален стил. Тя е направена с висококачествени материали и по съвременна технология, която не позволява да се захабят или износят цветовете още след първите пранета, което се случва с доста от дрехите в търговската мрежа.

Изработена от висококачествени материали

Освен, че притежава уникален и оригинален дизайн, тази дреха е направена от материали с наистина високо качество. Това се отнася както за плата, така и за щампата. На този фон, цената е наистина много ниска и атрактивна, като в търговската мрежа трудно може да се намери еквивалент, където съотношението качество - цена да е толкова примамливо.

Направена от чист памук

Тази детска тениска е изработена от най-висококачествен чист памук. За да бъде по-приятна и удобна за носене, тя съдържа и нисък процент еластан. Благодарение на материалите, от които е направена, тя се понася изключително добре даже и от най-деликатната и чувствителна детска кожа.

Удобна кройка

Благодарение на своята кройка, тази тениска е подходяща за ежедневно ползване.

Тя е много удобна за носене у дома и за ползване навън. Позволява голяма свобода на движение и това я прави подходяща включително и за деца, които имат изявено влечение към спорта.

Разнообразие от размери

Покрива всички нужди на децата от различни възрастови групи. Подходяща е както за бебета на 2 години, така и за юноши на възраст от 12 - 13 години.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук