Код на продукта: 469
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детска тениска "Имам най-прекрасната МАЙКА на света"

Количество:


4.6 27

Когато обмисляте подарък за своя малчуган или за детето на своя близка приятелка, добре е да отчетете това, че е хубаво подаръкът все пак да влиза в употреба, а не да бъде поредната непотребна вещ, от която на практика никой да не се нуждае. За тази цел, ние от Смешки на Дрешки имаме специално предложение.

Малък жест от татко

Тениската с надпис “Имам най-прекрасната майка на света” можете да подарите на сина или на дъщеря си ако искате да зарадвате тяхната майка. Коя жена не би се трогнала от подобен жест от страна н а своя съпруг и баща на децата си?

За всякакви възрасти

Тази тениска се предлага във всякакви размери. Най-малките притежатели на удобната блузка могат да бъдат на около 1 годинка, а най-големите, за които може да се намери подходящ номер са средно на около 6 години.

С къс или с дълъг ръкав

Тениската се предлага в два варианта - с къс и с дълъг ръкав. Съответно късият ръкав е малко по-подходящ за лятото, докато дългият ръкав, макар и от същата материя, предполага повече насоченост към началото и края на летния сезон.

Високо качество и комфорт

Тази тениска е с много високо качество и всеки ще се увери в това още при първия контакт с дрехата. Тя е изработена от памук, което е сред най-добрите възможни решения въобще. Освен това, дрехата е много лесна за пране.

Достатъчно е просто да я поставите в пералната машина, да изберете програма по своя преценка, да сложите някакъв перилен препарат и да се доверите от там нататък на качеството.

Детската тениска за повод на мама, която ще трогне любимата дама

Тази детска тениска с надпис за мама ще бъде най-милият подарък за любимата жена, която посвещава ежедневието си не само на децата, но и на цялото семейство. Това е страхотен начин да напомните на гордата майка, че се справя отлично с майчинското си призвание, а също така и да ѝ благодарите за цялото старание, което влага.

Така ще покажете и на детето си, че е важно да благодари на мама и да ѝ напомня колко много се гордее с нея.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук