Код на продукта: 534
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска "Динозаври"

Количество:


4.3 7

Ние от екипа “Смешки на Дрешки” бихме искали да ви предложим нещо, което вашето дете със сигурност ще хареса. Става дума за оригинална тениска с динозаври, която би допаднала на всеки един малчуган. Тя е изключитлно удобна, което без съмнение ще се превърне в любима на вашето хлапе.

Кройка

Тази прекрасна детска тениска е изключително подходяща за всяко дете. Практична и удобна, тя може да се използва на ежедневна база, независимо дали за спорт, разходки или просто за носене у дома. 

Материя

Тениската е изработена от най-висококачествени материали. Направена е от 100% чист памук, като има опция и за блузка, която да съдържа около 5% еластан. Целта на тази добавка е да се получи по-приятно усещане от носенето на тази спортно ежедневна тениска.

Щампа

Щампата на тениската е изрисувана в така обичаните от всяко едно дете динозаври. Сама по себе си, щампата е изрисувана в най-различни цветове, които с лекота внасят свежест и живот в нашето ежедневие. Изработена по специална технология, щампата е в състояние без проблем да издържи на силните перилни препарати и на поставянето в автоматична перална машина.

Размери

Детската тениска е подходяща за деца на възраст от 2 до около 12 години, като все пак това е индивидуално, тъй като малчуганите драматично се отличават по височина и ръст. Във всеки случай, има размери както за най-малките, така и за онези, които навлизат в тийнейджърска възраст.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук