Код на продукта: 355
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за 1ви рожден ден на момче - персонализирано боди с щампа

Количество:


4.6 31

С наближаване на рождения ден на вашето бебе, може би започвате да се чудите как да го облечете за празника, за да се впише в празничната атмосфера така, както умеят и възрастните. За разлика от големите хора обаче, при бебетата е доста по-трудно, защото при тях от най-голямо значение е просто да се чувстват удобно и комфортно. Ето защо при нас в Смешки на Дрешки може да намерите специално създадени бебешки бодита, които да съчетават максимално висока степен на удобство с празнично настроение и дизайн.

Боди за рожден ден.

Бебешкото боди за момче за първи рожден ден с щампа "(Име) на една годинка" с допълнителна картинка с жираф, мишка и зелен балон е именно едно такова предложение. Бодито е очевидно празнично, като това по никакъв начин не прави дрехата по-малко комфортна. Бодито е изработено от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост на редовно пране и сушене. Освен това, дрехата е съобразена максимално и с родителите, като за тяхно удобство има специален отвор за лесна и бърза подмяна на пелените.

Размери

За да покрием нуждите на всеки потребител, предлагаме бебешкото боди за рожден ден в 8 различни размера. То е предназначено за деца от 0 до 30 месеца. Независимо дали е новородено бебе или пък на две годинки и половина, вашето дете със сигурност ще намери размер боди според своите нужди. На практика, размерите, които предлагаме са предназначени за деца с разлика във възрастта от 3 месеца, защото децата растат изключително бързо и приблизително през такъв период се налага да се подменят много от дрехите в гардероба на бебчо. Най-големият размер боди е подходящ за ръст от 98 см.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук