Код на продукта: 069
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Днес е моят 1-ви рожден ден" за момиче

Количество:


4.5 38

Първият рожден ден на малките бебчета е специален празник наситен с много емоции и придружен с още повече подаръци. Чудите се какво да поднесете на малко момиченце, което ще навършва една годинка? Точно за вас сме създали този красив модел бебешко боди с надпис.

Дизайнът му е оригинален и с внимание към всички детайли. Нежният цвят и закачливата картинка подхожда много за момиченце. Подарете усмивки на цялото семейство, с това различно бебешко боди.

То е изработено от 100% памук и защитава отлично нежната детска кожа. Закопчава се с копче от страни на вратлето, за да се облича и съблича удобно и лесно. Използваме мастило за щампата, което е напълно безвредно и безопасно.

Цветовете на надписа ще се запазят ярки и красиви и след многократно изпиране, при спазване на указанията на етикета. Можете да си изберете каква да е дължината на ръкавите. Бодито за бебе се предлага в два варианта. С къс ръкав за топлите дни и с дълъг за студените. Изборът ви зависи изцяло в кой сезон се пада рождения ден на момиченцето и той няма да промени обявената цена на артикула.

Ако изберете това моделче бебешко боди с надпис, то е пристигне при вас опаковано с панделка. Към него прибавяме малко свитъче с послание. Така ще имате напълно завършен подарък, който директно да поднесете на рожденичката.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук