Код на продукта: 203
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "една годинка с коронка"

Количество:


4.5 50

Представяме ви едно страхотно предложение за оригинален подарък за малка принцеса. Нашето бебешко боди е страхотна комбинация от различен, интересен и същевременно практичен избор, който да поднесете за първия рожден ден малкото момиченце.

В тази възраст децата имат нужда от бодита. Те на практика представляват основна част от тяхното облекло и няма да сгрешите, ако се насочите към покупката им. Подаръкът ви ще породи много усмивки у цялото семейство.

Пероснализация на бебешкото боди

Ние ви даваме възможност да ни посочите точното име на детенцето, за да го щамповаме. Така ще поднесете един изцяло личен и уникален подарък, които ще отбележи подобаващо първата годинка на момиченцето.

Може да си изберете и с каква дължина да са ръкавите на бебешкото боди според сезона, в който се пада празника. Ние предлагаме два варианта, които не влияят на цената – къс и дълъг.

Нашето боди за момиче с надпис е изработено от 100% памук и за това сме обедни, че няма да предизвика никакво раздразнение по кожата на детето. Печата на щампата е с изключително качествено мастило. То е безопасно и напълно безвредно.

Яркият цвят на надписа ще се запази дълго и след многократно изпиране при спазване на указанията на етикета на бебешкото боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук